Informatie

Informatie

Bij het verzenden van uw pallet is er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten, zoals soort pallet, wrapping, beschrijving enz. Zeker als dit voor u de eerste keer is dat u zaken doet met FST Pallets. Wij adviseren u om onderstaande onderwerpen goed door te nemen en onze adviezen toe te passen.

Belangrijke Informatie !

Bij het verzenden van uw pallet is er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten, zoals soort pallet, wrapping, inhoud van uw zending, routing, planning enz. Zeker als dit voor u de eerste keer is dat u zaken doet met FST Pallets. Wij adviseren u om onderstaande onderwerpen goed door te nemen en onze adviezen toe te passen.

1

Pallets

Alles wat u over pallets moet weten:

Pallets zijn er in allerlei soorten en maten. Bij FST-pallets gaan we uit van de Europallet van 120cm*80cm. Andere formaten zoals blokpallets, halve pallets, vatenpallets en CP-pallets zijn ook mogelijk als we het maar vooraf weten. Meer weten over pallets of wat er zoal mogelijk is? Vraag het onze HelpDesk op 085-8902149.
2

Wrap uw pallet

Uw eigen verantwoordelijkheid!

3

Verzekering

Wat is er precies verzekerd?

Alle vracht via FST-pallets is verzekerd volgens AVC-voorwaarden en aanvulend verzekerd via BAV (Bedrijfs Aansprakelijkheid Verzekering).Afhankelijk van het gewicht is de vergoeding maximaal €3500 aangevuld met BAV tot €500.000 volgens de geldende polisvoorwaarden. Voor meer of andere verzekering gelden op aanvraag afwijkende tarieven na overleg met verzekeraar.
4

AVC

Algemene Vervoers Condities

De Algemene Vervoers Condities (AVC) zijn een soort Algemene Voorwaarden die in Europees verband zijn opgesteld als leidraad voor alle vervoerders. Alle opdrachten en transporten die wij voor u verrichten gebeuren onder de voorwaarden en condities van deze AVC. De AVC kunt u hieronder downloaden.
Inhoud AVC
5

Privacy

Uw privacy is gewaarborgd!

Zowel in het bestelproces van uw zending als bij de afhandeling ervan worden uw gegevens door ons uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van uw opdracht(en). Ook na afronding van uw opdracht kunt u van ons bericht ontvangen maar alleen binnen het kader van onze privacy-verklaring!
Privacyverklaring
6

Etiketteer zending

Zonder etiket geen verzending!

Elke zending moet een 'etiket' hebben met daarop afzender, bestemming en gegevens over de lading. Dat is een AVC-vrachtbrief. Zonder etiket mag een vervoerder in principe geen opdrachten aannemen of uitvoeren. Dat etiket moet op elke pallet worden bevestigd voordat deze wordt ingeladen. Let er dus goed op dat de informatie op dit etiket juist is dat het etiket goed bevestigd is!